Lauantai-illan väkerryksiä

Harjoitustehtävän jättöön on aikaa viikko, ja minä aloitin sen tänään! Itsekehut ansaitseva saavutus, etten sanoisi, ja ajattelin jopa jatkaa kyseisen tehtävän tekoa huomenna, kunhan olen ensin ehtinyt käydä aamusta Tikkurilan maalaismarkkinoilla. ;)

Tämä ilta meni askarrellessa parin kaverin kanssa. Teimme koulun joulumyyjäisiä varten kaikenlaista myytävää. Huvittavaa tässä touhussa on sinänsä se, että meistä kukaan, eikä edes koulun vahtimestari ole tietoinen koko markkinoiden ajankohdasta, mutta oletamme, että ne järjestetään ihan samoin, kuin aiempinakin vuosina. Jokainen puuhasi omia juttujaan pöydän ääressä, mutta samalla saattoi jutella ja kuunnella musiikkia – ja syödä vähän herkkuja. Oli tosi hauska ja virkistävä ilta, ja saatiinpa aikaiseksikin kaikenlaista. Itse puuhailin koko illan erilaisia pikkuväkerryksiä avaimenperiksi ja kännykkäkoruiksi. Muutamat korvakorutkin sain aikaiseksi.


Oma suosikkini illan tuotoksistani oli tämä kuvassa etualalla näkyvä marjasetti. Olen tehnyt kaikki myyjäistuotteeni siten, että mikäli ne eivät mene kaupaksi, voin käyttää niitä muissakin tarkoituksissa. Tämän marjasetin suunnittelin nimenomaan kevään Japanin tuliaiset mielessäni, sillä siinä on mielestäni sopivasti suomalaisuutta ilman, että se olisi jotenkin kliseinen tai tylsä matkamuistorihkama. Kiinnitän näihin vielä jossain vaiheessa kännykkäkorupidikkeet. Olen ensikertalainen massa-askartelussa, joten homma oli aika hidasta. Luulen kuitenkin, että se lähtee siitä käyntiin, kunhan harjoittelen hieman lisää.

Hintojen miettiminen on hieman vaikeaa ja se on vielä vähän työn alla. Ehdotuksia otetaan vastaan, vaikka valmiit työt eivät olekaan vielä näytillä. Mitä tällaisista oltaisiin valmiita maksamaan?

2 Comments

  1. Neetta

    kyllä mä sanoisin et jos kännykoruiksi noita teet ni 3-4euroa kpl ainakin. Onhan noi kuitenkin käsityötä joka vaatii aikaa, tarkuutta ja huolellisuutta ;)

  2. Anonymous

    Onpa söpöjä! Minäkin haluan tuollaisen kännykkäkorun. Tosin kännykkäni on niin vanha, että kehtaako siihen noin söpöä korua laittaa.
    Kyllä minustakin 3-4 euroa voi laittaa hinnaksi. Tosin nuoret varmaan ostais parilla eurolla tosi paljon, mutta jääkö siinä sitten työlle mitään?
    Terveisin tiedät kyllä kuka ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *