Joulumyyjäisten jälkipölinät

Joulumyyjäiset ovat kunnialla ohi, ja kun sanon kunnialla, todella tarkoitan sitä. Tapahtuma onnistu kivasti, ja väkeä oli ihan mukavasti paikalla. Kaikilla myyjillä oli hienoja tuotteita, ja kaikki näyttivät panostaneen myös esille laittoon – oli kynttilöitä, pöytäliinoja ja muuta tunnelmarekvisiittaa. Koulun aulassa soivat joululaulut ja eilen koristelemamme kuusi kimmelsi käytävän päässä.


Omien tuotteiden myyminen tuntui ihan erilaiselta, kuin seisominen kassan takana jonkun firman piikkiin. Oli mukava huomata, että tuotteet menivät ihan mukavasti kaupaksi. Eniten myin joulukortteja, mutta toisaalta niissä hinta on alhainen ja niitä on helppo ostaa vaikkapa vain yksi. Hittituote oli ehdottomasti huovutetut eläimet, joita ei edes tähän kuvaan ehtinyt mukaan kuin viimeinen pupujussi, sillä melkein kaikki kymmenen pupu-, nalle- ja kissakorua menivät kuin kuumille kiville ensimmäisen tunnin aikana. Harmi, etten ollut ehtinyt tehdä niitä enempää. Toisaalta olen kaavaillut myyväni niitä ehkä jossain muussa yhteydessä myöhemmin, joten eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka innostun niitä tehtailemaan vielä jouluksi. :) Ehkä minussa piilee sisäinen yksityisyrittäjä, vaikka en näekään yrittäjyyttä selkeänä uravaihtoehtona itselleni vielä tässä vaiheessa.


Kaikenkaikkiaan tuotteet joita minulla oli myynnissä, eli kranssit, kortit, avaimenperät, kännykkäkorut, korvakorut, huopakorut ja suklaakonvehdit myivät kaikki todella mukavasti. Sain omani reilusti pois, ja paljon hyvää mieltä kaupan päälle. Kiitos kaikille kävijöille, sekä tietenkin luokkakavereilleni, jotka tuurasivat ruokatauolla ja pitivät seuraa.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *