Helmikoruja verkosta

mesenso-helmikorut

Olen aina pitänyt perinteisten helmikorujen klassisesta, tietyllä tapaa hillitystä tyylistä, joten kun saksalainen aitojen [highlight] helmikorujen verkkokauppa [/highlight] Mesenso ilmoitti tulostaan Suomeen ja ehdotti yhteistyöartikkelia, kiinnostuin ottamaan tarjouksen vastaan.

Se, mikä herätti nimittäin oman kiinnostukseni Mesensoa kohtaan, oli heidän valikoimastaan löytyvät [highlight] Akoya-helmet [/highlight] . Akoya-helmet ovat kuuluisia japanilaisia laatuhelmiä, jotka ovat yksiä ensimmäisiä viljellyistä suolaisenveden helmistä maailmassa.

Fashion

Huvittavaa, että yksi suunnitelmistani viime keväisellä Kansain reissullani oli mennä juurikin lounais- [highlight] Japanin rannikolle Mien-prefektuurin rannoille [/highlight] ja Isen niemimaalle tutustumaan helmenkalastajakyliin, jotka yhä viljelevät vesissään helmiä. Nykyisin toiminta on tietysti 1800-luvun lopun alkuaikoihin verrattuna organisoitua ja tehostettua, mutta turistien on mahdollista olla mukana seuraamassa laivasta käsin, kun perinteiset naisista koostuvat sukeltajatiimit hakevat valmiita helmiä simpukoista entisajan malliin. Viime kertaisella reissulla matkani suuntautui loppujen lopuksi kuitenkin enemmän Osakan ja Koben alueelle, joten helmenpyytäjien seuraaminen sai jäädä valitettavasti seuraavaan kertaan.

798_akoya  Akoya-helmien sanotaan hipovan täydellisyyttä. Siltä niiden muoto ainakin näyttää.

 

Mesenson helmikorut on valmistettu aidoista, viljellyistä ja käsinpoimituista helmistä, jotka tulevat suoraan helmiviljelmiltä. Tämä kuulosti korviini hyvältä, sillä yrityksen palvelu perustuu yli kymmenen vuoden kokemukseen ja kontakteihin helmiviljelijöiden kanssa – välikäsiä vähentämällä myös hinnat pysyvät alempina, joskin sanottakoon, että aidot helmet ovat silti toki aina aitojen helmien hintaisia. Helmet kun eivät synny itsestään, vaan simpukan vaalimina luonnollisessa prosessissa, ja yhden helmen valmistuminen voi viedä jopa useamman vuoden!

RingeMesenson valikoimassa on vähän kaikille kaikkea: näyttävää ja hillittyä. Minä ihastuin tuohon ihan ohueen siroon helmisormukseen.

 

Mesenso myy kaikenlaisia helmikoruja klassisista helminauhoista modernimpiin koruihin. Myös koruissa käytettävien helmien valikoima on laaja: kokoja ja helmien muotoja on täydellisen pyöreistä  ellipsihelmiin ja jännien epäsymmetristen helmien ystävillekin on, mistä valita. Valikoiman värisävyissä on valinnavaraa  puhtaan valkeasta kermaan, pinkkiin ja siniseen vivahtavaan, ja lisäksi joukossa on myös erikoisempia tummia helmiä, jotka omaa silmääni ovat aina jotenkin kovasti viehättäneet. Minusta kauniita ovat myös korut, joissa käytetään simpukan kuorta.

Verkkokauppa aukeaa kuulemma aivan lähiaikoina. Tällä hetkellä Mesenson sivuilla voi kaupan aukeamista odotellessa mm. tutustua siihen, miten tunnistaa oikean helmen feikistä tai lukea helmien syntyprosessista.

Tämä on sponsoroitu artikkeli.

40805003_1_720x600

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *