Hotelliaamiaisella kotosalla

brunssilla-kotona-8

Arkena aamiainen saattaa kiireessä tulla skipattua kahvikupposella ratikassa tai pikapuurolla työpöydän ääressä. Viikonloppuun sen sijaan kuuluvat runsaat, rauhassa nautitut aamupalat. Rakastan brunsseja ja aamiaisia eritoten kahviloissa, mutta kahvilatunnelmaa saa aikaan pienellä vaivalla kotosallakin.

Viime viikonloppuna päätimme hemmotella vuosipäivän kunniaksi itseämme vähän runsaammalla aamiaisella kotona, ennen kuin lähdimme jatkamaan päivää Tukholmaan.

brunssilla-kotona-6

Kunnon aamupalalla pitää saada cappuccinoa.  Onneksi kapselikahvikoneilla se onnistuu nykyään kätsysti kotonakin. Ihastuttavasti kuvitetut Arabian Piilopaikka-teekupit ovat yksiä meidän suosikkikupeista – laakeassa kupissa muuten liian kuuma tee tai kahvi saavuttaa nopeasti sen juuri otollisimman nautintolämpötilan. Ei suu pala!

 

brunssilla-kotona-3

Croissanteista tulee mannermaisen aamupalan tuntu. Höysteeksi marjaisaa kuningatarhilloa tietysti. Leivässä taas pitää minusta olla ruista ja siemenä. Mitä enemmän, sitä parempi!

 

brunssilla-kotona-2

brunssilla-kotona-4

Aika tavallisetkin voileivän pääliset näyttävät tavallista herkullisemmilta, kun ne asettelee tarjolle kauniille lautaselle kuin hotellissa ikään. Aamupalan jälkiruokaosion virkaa toimitti makea cantaloupe-meloni.

 

brunssilla-kotona-9

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *