Levitoiva japanilainen

Törmäsin taannoin erästä design-sivustoa lukiessani mielettömän addiktoivaan blogiin. Natsumi Hayashin Yowayowa camera woman diary (japaniksi よわよわカメラウーマン日記) -blogi koostuu pääosin valokuvaajan omakuvista, joissa hän näyttää siltä, kuin levitoisi. Kuvat ovat todella taidokkaita, laadukkaita ja mielenkiintoisia. Itseäni miellyttää se, että tarkennus on osunut lähes aina aivan nappiin, värit ovat upeat ja kuvien sisällöllisiä aiheita on mietitty. Jopa Hayashin vaatetus tuntuu harkitulta.

Blogissa on myös jännittäviä 3D-kuvia, jotka Hayashi on kuvannut käyttämällä kahta vierekkäin samalle tasolle asetettua samoilla kuvausasetuksilla varustettua kameraa. Katsomalla kuvia ristiin, kokee hämmentävän 3D-elämyksen, vähän niinkuin nykyisin elokuvissa. Kunpa minullakin olisi joskus käytössä kaksi samanlaista kameraa, niin voisi kokeilla Hayashin tekniikkaa!

Yowayowa camera woma -blogin kuvat vievät minut tuoreella ja hauskalla tavalla takaisin kaipaamaani Tokion maisemiin. Huom! Tämän postauksen kuvien tekijänoikeudet kuuluvat © Natsumi Hayashille. Älä kopioi ilman erillistä lupaa.

Blogi on addiktoiva. Huomaan selaavani blogin kuvia eteenpäin ja aika kuluu kuin huomaamatta. Tarkistan Google Readeriin tallentamani seuraamieni blogien syötteet ja odotan joka päivä uusia kuvia. Onneksi niitä tulee mukavaa tahtia ilman, että laadusta tarvitsisi tinkiä.

Leijuvan kevyttä viikonloppua!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *