ELLE Café avasi ovensa Helsingissä

ELLE-lehti, jossa vietän itse asiassa koko ensi kesän töissä, avasi tänään suurelle yleisölle pop up -kahvilan Helsingin keskustaan, Skannon liikkeeseen Mannerheimintielle. Olin eilen työkeikalla kuvaamassa kutsuvieras-avajaishuumaa ELLEn nettisivujen tyyligalleriaan, ja johan paikalla olikin vilskettä ja mielenkiintoisia ihmisiä.

Omia tyylisuosikkejani joukosta olivat esimerkiksi aina niin elegantin Saimi Hoyerin look, malli Rosa Korhosen hillitty, tyttömäinen farkkushortsi-tyyli sekä Thing for the Bling-blogin Teemu Kuoppamaan raikas, vastavärien rytmittämä asukokonaisuus.

Eilinen kuvausilta oli hauska, mutta toki työntäyteinen, joten kokemuksena ELLE café jäi valitettavasti omalta osaltani vain pieneksi pintaraapaisuksi monipuolisesta tapahtumasta. Olisikin ollut kiinnostavaa päästä paikalle seuraamaan loppu viikon ohjelmanumeroita. Erityisesti harmittaa lauantaina väliin jäävät mielenkiintoiset ohjelmat, kuten esimerkiksi suunnittelija Kirsi Nisosen rusettikoulua, jossa kävijät voivat opetella tekemään kutreilleen kenties hieman Nisosen luomusten kaltaisia upeita rusettikoristeita. Myös vaatesuunnittelija Samu Jussi Kosken haastattelu olisi ollut mielenkiintoinen, sillä Samujin malliston iättömän klassiset ja linjoiltaan mielenkiintoiset vaatteet ovat olleet haaveideni kohteena malliston lanseerauksesta lähtien.  Ilokseni Samujin tuotteita oli esillä kahvilassa jo avajais-iltana.

Kahvilan näyteikkunat on somistettu nimekkäiden tekijöiden ja suunnittelijoiden toimesta, ja paikalla on monenlaista muutakin ohjelmaa, sekä kaiken kukkuraksi ilmaista kahvia. Kahvila on auki Skannon aukioloaikoina liikkeen upeissa puitteissa, ja sinne voi siis mennä joko seuraamaan ohjelmaa tai viettämään aikaa ihan niin kuin mihin tahansa kahvilaan vaikka kirjan tai läppärin kera. Näkemistä olisi varmaan jokaiselle viikonlopun päivälle ensi lauantaihin saakka, joina kahvila on auki, mutta valitettavasti en pääse paikalle. Tosin en voi sanoa näin ehkä ihan täydestä sydämestäni, sillä olen menossa viikonlopuksi pitkään odottamalleni lomapyrähdykselle Lontooseen. Pitänee siis koettaa löytää yhtä muodikas kahvila Brittien pääkaupungista. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *