Huhuuu, mikä ale Nellyssä

Lontoossa tuli shoppailtua hiukkasen, ja valitettavasti minulla ei ole tällä hetkellä ropoakaan ylimääräistä, mutta päädyin silti hetkeksi kurkistelemaan Nelly.comissa mekko- ja hamevalikoimaa, sillä nettikaupassa on aikamoinen ale. Yli 40 euron ostoksesta saa 20 euron alennuksen, ja postikulutkin ovat ilmaiset, kuten myös mahdollinen palautus, jos mieli muuttuukin. Eli käytännössä puoleen hintaan! O_o Alennuksen saa tämän kuun loppuun saakka tällä koodilla: PyTT69uR.

Itse haluaisin tilata kovasti uuden sinisen hameen, sillä vanha kirpparilta ostamani hame on ollut jo pitkään aika kulunut ja vetoketju on mennyt rikki. Rut m.fl:n ’Janni button skirt’ olisi juuri sellainen, mikä kenties voisi korvata vanhan rakkaan hameeni. Myös samassa asukuvassa olevat kengät ovat yllättävän kivat – yleensä en jotenkin lämpene kiilakoroille, mutta sinisen kanssa tuo puun ja valkoisen yhdistelmä toimii vaan tosi kivasti. Valitettavasti en kyllä löytänyt noita kenkiä Nellyn valikoimasta.

Toinen kiva löytö oli saman valmistajan khakinvihreät ’Burford’-shortsit. Rennot, mutta siistit. Myös valkoiset löysät t-paidat miellyttävät silmääni monenlaisessa vaateyhdistelmässä. Valitettavasti tieto siitä, että saan ensimmäisen kesän palkan varmaankin vasta joskus heinäkuun puolella, ei oikein inspiroi tilaamaan tällä hetkellä mitään. Toivottavasti nämä ovat valikoimassa vielä heinäkuun puolellakin, sillä kesäkuussa ei tuhlailla. Mutta saa nyt nähdä..

 

Artikkelin kuvat: Nelly.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *