Bussi-sketchailua 2

Bussisketchailusta on tullut jo tässä muutaman viikon aikana tapa. Piirtelen lähes joka bussimatkalla ainakin yhden hahmon, riippuen hieman siitä, kuinka paljon minua nukuttaa. Viime viikko oli aika uninen, joten moni matka meni osittain viimeisiin nokosiin ennen työpäivän alkua, mutta siitä huolimatta luonnoslehtiöstäni on piirrelty jo kolmas osa. Tosin joka sivulle mahtuu kyllä vielä paljon piirroksia, sillä bussissa olen virheviivojen vuoksi koettanut piirtää suhteellisen harvaan.

Tämän kertaisissa kuvissa paksu huivi, pussittava hame, ja oikeanpuolimmaisen tytön hattu, pitkävartiset kengät sekä shortsien ja pitkän t-paidan yhdistelmä ovat lainauksia eri kanssamatkustajieni tyylivalinnoista yhdistettynä mielikuvitukseni tuotteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *