Sisustusideoita Ellokselta

Surffailin yksi päivä netissä ja eksyin Elloksen sivuille. Olen tainnut viimeksi tilata Ellokselta jotain joskus vuosia sitten, kun kotona oli tapana, että vaatteita ostettiin kerran tai kaksi kertaa vuodessa Elloksen postimyynnistä tilaten – se kun oli paljon kätevämpää maalla asuessa, kun kaupat olivat kaukana ja liikevalikoima lähiseudulla silloin huomattavasti pienempi kuin nykyään.

Niinpä olinkin yllättynyt huomatessani, että Elloksen sisustuspuolihan on kasvanut hirmuisesti. Lisäksi nettikaupassa on mahtava lajittelutoiminto, joka oikeasti toimii. Tiedättekö, niitä kauppoja, joissa voi muka etsiä esim. värin perusteella tavaroita on vaikka kuinka paljon, mutta lopputuloksena on yleensä se, että puolet oikean värisistä tuotteista jäävät kuitenkin listauksen ulkopuolelle, kun tekniikka ei ihan pelitä. Elloksella on joko tehty värikoodaus kaikille tuotteille oikeasti kunnolla, tai sitten tuotteita on vain niin paljon, etten minä ainakaan huomaa, vaikka jotain puuttuisi, sillä valittuani lempparisisutusvärini filtteriksi nettipuotia selatessani,  sain vaikka kuinka suuren valikoiman kivasti yhteen sointuvia tuotteita.

Tässä viimekertaisen surffailun satoa. Tänään huomasin vielä kaiken kukkuraksi, että sivustolle on tullut taas jotain uusia hauskoja tuotteita… ihania värejä ja retrohenkeä! Harmi vain, että meille ei oikein mahdu eikä ole tarvetta enää kuin muutamille aivan olennaisille säilytysratkaisuille. Muuten ostaisin varmaan kaikki kuvakollaasien tuotteet!

Suosikkini:
Fermlivingin sisustustarrat
Sandhamn-numerotyynynpäällinen, 16 e.
Kapea tikashylly, 59 e.
Valkoiset koristetikkaat, 39,95 e.
Metallilaatikko, 49,90 e.
Mageita mustia valaisimia
Jännän muotoisia Vinkla-hyllyjä
Erityylisiä koristetyynynpäällisiä(Peace-tyyny näytti hävinneen valikoimasta, se taisi olla aletuote silloin, kun selasin nettikauppaa. Hö!)

Heheeei, huomasin tässä vielä kaikeksi huvituksekseni oman blogini mainosbannereista, että Elloksellahan onkin nyt kodinsisustuksen ale! -20% kaikista tuotteista, ja -40% kalleimmasta tuotteesta. Tekisipä mieli laittaa tikkaat tilaukseen… Täytynee vähän konsultoida Eeroakin toki ennen kuin teen näin dramaattisia ostopäätöksiä – tyynyliinoja uskallan ostaa omin päinkin, mutta huonekalut ovat vähän toinen juttu. ;)

Kaikki postauksen kuvat: Ellos.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *