Cassiesta kuullaan vielä (enemmänkin)

Cassie

Muistan, kun ystäväni Ville, joka on ollut kaikenmaailman bändihommissa mukana vuosikaudet, linkkasi minulle ensi kertaa kuunneltavaksi hänen uuden bändinsä Cassien ensialbumin ’Something you always wanted to hear’ biisejä. Olin kyllä kuunnellut kaverini aiemman bändinkin musiikkia ja pitänyt kuulemastani, mutta tällä kertaa tajusin kyllä heti, että nyt oltiin ihan eri sfääreissä. ’Tin Cans and strings’ soi pitkään soittimessa ja päässä. Melankolista, melodista ja kaunista.

Cassie on vasta nuori, uransa alussa oleva bändi, mutta viime kuussa Club Libertéssä kuulemani livekeikan jälkeen olen entistä varmempi siitä, että tästä kokoonpanosta tullaan kuulemaan vielä lisää. Uusia biisejä on jo työn alla ja ainakin keikalla kuultu uusi materiaali vakuutti sillä, että Cassie osaa myös uudistua. Ensimmäiset levyt ovat olleet musiikillisesti hyvin yhtenäisiä, pidemmillä kuuntelusessioilla ehkä hitusen liikaakin, mutta uudet biisit tulevalta EP:ltä olivat raikkaita ja biiteissä oli uutta potkua. Odotan uusia julkaisuja Spotifyhin sormet refresh-nappulaa painellen. ;)

Cassien viimeisin levy ’Sing about me’ löytyy ostettavaksi esimerkiksi iTunesista ja on kuunneltavissa Spotifyssa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *