Treenivaatteet vaihtoon

Kävin eilen taas ihan liian pitkän tauon jälkeen juoksemassa. Caprihousuissa ei 10-asteisessa illassa luonnollisestikaan tarjennut, joten jalkaan olisi pitänyt vetää joskus yläasteella äidin kanssa hankitut verkkahousut. Kyllä olikin sitten niin hemaiseva olo: sellaiset takapuolesta suorina, leveinä liehulahkeina laskeutuvat liukasta inhottavantuntoista 90-luvun verkkakangasta olevat housut eivät imartele kyllä ketään edes teini-ikäisenä, saati nyt. Niinpä päätin, että koska en ollut sopinut maanantai-illalle vielä mitään, menisin katsastamaan Kampin uuden Stadiumin tarjonnan. Jospa sieltä löytyisi edes vähän mukavammat releet lenkkipolulle.

Rima ei ollut korkealla, mutta se tuli ylitettyä tällä kertaa aikamoisella loikalla. Harvoin minulle käy vaateostoksilla niin, että olen reippaassa tunnissa löytänyt kaiken etsimäni ja vielä vähän ylimääräistä päälle. Kokeilemistani housuista oikeastaan kolme eri mallia oli oikein kivoja jalassa, mutta päädyin aika perinteiseen, hyvin istuvaan, mutta riittävän väljään SOCin urheiluhousumalliin, koska vaatii aika monta lenkkiä, ennen kuin uskaltaudun ulos juoksutrikoissa… ne ovat meinaan aika paljastavat muotojen suhteen. ;P Housut ovat ihanan pehmeää collegea, mutta istuvat sopivasti eivätkä ole yhtään liian löysät, kuten monet muut collegehousumallit. Mainio löytö, ja vielä aika hyvään hintaan (olivat alessa 19,90 Stadiumin kanta-asiakaskortilla, jonka päädyin kassalta sitten ottamaan, kun oli kerran säästöä tiedossa)! Kaikenlisäksi onnistuin löytämään vielä kauan kaivatun urheilutopin Nikelta ja pitkähihaisen hengittävän paidan takin alla pidettäväksi. Nyt kelpaa lenkkeillä ja liikkua. Kunpa lumi ei tulisi ihan vielä! No, aina on talven varalle otettavissa kuvioihin mukaan tanssitunnit, sulisharjoitukset ja muut suosikkini, joihin samat vaatteet kelpaavat kyllä ihan mallikkaasti.


Soc Vital Slender -housut, Nike Knit Epic LS Tee -paita ja Nike High Comp Sw bra -urheiluliivi.
Kaikki tuotteet Stadiumista.
Kuvat: Stadium ja Nike.

 

 

 

2 Comments

    • No vähän sama juttu oli tähän asti itsellä, mutta päätin, että se on pieni panostus, jos sillä on edes hiukan normaalia suurempi todennäköisyys tehdä liikunnasta sujuvampaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *