Uutta ilmettä makuuhuoneeseen

Toivoin joululahjaksi yhtä ja toista kodin tavaraa, ja pikkuveljeni oli napannut haaviin yhden toiveen Pinterest-listaltani: Hemtexin ihanat mustavalkoisen graafisesti kuvioidut lakanat. Vaihdettuani ne käyttöön tuntui, että koko makuuhuone raikastui ja sai uutta potkua – ei tehnyt mieli käyttää edes päiväpeittoa, koska uusia lakanoita katseli paljon mieluummin kuin vanhaa kulunutta vilttiä sängyn päällä.

uudet-lakanat-makkari-1Lakanat sopivat kivasti tummarunkoiseen futoniimme ja tekivät siitä jotenkin entistä freesimmän.

Vain pari päivää lakanoiden vaihdosta anoppi sattui käymään kylässä ja toi mukanaan hulppean kimpullisen tulppaaneja. Päätin majoittaa kukkaset vaihteeksi yöpöydälle, koska makuuhuoneessamme ei ole liiemmin viherkasveja, toisin kuin muualla asunnossa. Ja yhtäkkiä huoneessa olikin kevät!

 

uudet-lakanat-makkari-4

uudet-lakanat-makkari-5

uudet-lakanat-makkari-3   uudet-lakanat-makkari-7Läpikuultava musta IKEA-lamppu, tulostettu DIY-kuosi kehyksessä, Aalto-vaasi ja Köpiksen matkalta hankittu Arne Jacobsenin fontilla somistettu Design Letters -purnukka sopivat aika mukavasti yhteen. Nyt kelpaa mennä illalla sänkyyn lukemaan ja odottelemaan unen tuloa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *